Zo lang als ik mij kan herinneren voel ik me aangetrokken tot spiritualiteit. Dit heeft een lange zoektocht teweeg gebracht omdat er zoveel kanten op te gaan is in spiritualiteit.


Op mijn 14e veranderde er veel toen, het leek wel, een AAN knop ingedrukt werd. Ik kon ineens van alles horen, zien en voelen wat ik daarvoor niet zo sterk had. Ik ben toen op zoek gegaan met mijn moeder naar iemand die mij hierin kon begeleiden.

Zo kwam ik bij verschillende dames en heren terrecht en even ging het dan goed, maar vrijwel een dag na de sessie voelde ik me weer terug bij af. Voor mij was het belangrijk dat ik leerde hoe ik voor mezelf kon zorgen en met de overweldigende ervaringen om kon gaan, maar dat was niet zomaar aan te leren kreeg ik als feedback. Ik voelde me afhankelijk van anderen.

In 2012 leerde ik met behulp van mijn lerares over empowerment en hoe ik zelf de controle heb over mijn leven en dat heeft mijn leven compleet getransformeerd in de meest positieve zin. Tot op heden ben ik mijzelf aan het ontwikkelen op het gebied van spiritualiteit en empowerment en de mystieke kant ervan. Hier vind ik veel voldoening in en ik geef het graag door doormiddel van mijn lessen